Ke koncepci úrovní managementu znalostí v globalizovaném světě - Ladová, Janka
Interakcia úrovní manažmentu znalostí. Nadnárodná, národná a regionálna úroveň. Organizačná (inštitucionálna úroveň). Hierarchia potrieb manažmentu znalostí.