Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 3/2009. Systém účtov s druhovým členením nákladov. Zmena stavu vyrábaných zásob. Úprava nákladov o zmenu stavu nedokončenej výroby a výrobkov. Pokračovanie v budúcom čísle.