Vplyv výberu metódy stanovenia hodnoty podniku na hodnotenie kvality manažmentu - Markovič, Peter, 1974-
Stanovenie hodnoty podniku ako jeden z nástrojov hodnotenia úspešnosti a kvality manažmentu. Vypovedacia hodnota vybraných metód stanovenia hodnoty podniku. Stanovenie hodnoty podniku s využitím účtovnej metódy. Stanovenie hodnoty podniku s využitím substančnej metódy. Stanovenie hodnoty podniku s použitím dividendovej metódy. Stanovenie hodnoty podniku pomocou metódy free cash flow. Zovšeobecnenie.