Vplyv globálnej finančnej krízy na menové politiky krajín V4 - Kotlebová, Jana, 1969-
Stručné zhodnotenie dopadov krízy na menový vývoj v stredoeurópskom regióne, konkrétne v krajinách V4, teda v Maďarsku, Poľsku, SR a ČR. Inštitucionálne, strategické a operačné zastrešenie menovej politiky v krajinách V4 ako východiskový bod hodnotenia menového vývoja. Nástroje centrálnych bánk krajín V4. Reakcie centrálnych bánk na efekty globálnej finančnej krízy. Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov krajín V4.