Poisťovne na kríze zarobia - Burák, Emil
Niektoré oblasti hospodárstva na veľkej hospodárskej kríze zarobia, iní prerobia. Niektorí sú takí, ktorých situácia závisí od ich šikovnosti, strategickej múdrosti a pragmatickej praktickosti. Očakávaný vývoj v bankách a poisťovniach. Potreba nových produktov.