Istotu predstavuje privátna značka - Hinková-Dibarborová, Andrea
Spoločnosť COOP Jednota Slovensko vykázala za rok 2008 najlepšie výsledky vo svojej histórii. Recesia na Slovensku a jej prejavy. Nákupy v okolí, straty prihraničných predajní. Nakupovanie v Maďarsku, Poľsku, Česku a na Ukrajine. Opatrenia, ktoré prijala COOP Jednota v rámci nových podmienok na trhu. Privátne značky.