Predavač je degradovaná profesia - Hinková-Dibarborová, Andrea
Nedostatok kvalifikovaného personálu v predajniach býva niekedy označovaný za hlavnú brzdu maloobchodu. Vnímanie profesie predavača. Mzdy predavačov. Význam cielenej reklamy.