Zákazníci uplatňujú nové spôsoby - Hinková-Dibarborová, Andrea
Vývoj spotrebiteľského správania. Zvýšenie/zníženie výdavkov v prípade zvýšenia/zníženia kúpnej sily. Vzrast výdavkov v oblasti bývania. Nové spotrebiteľské správanie, prezieravá spotreba.