K základným otázkam a riadeniu rizika skrytých záväzkov a podmienených dlhov vo verejných financiách - Beličková, Kornélia, 1966-
Riziko ako ekonomická kategória. Riadenie rizika skrytých záväzkov a podmieneného dlhu. Možnosti využitia modelového riadenia rizika. Charakteristika typov rizík.