[Liberalizácia poštových služieb]
Súčasný stav liberalizácie poštových služieb v Európe. Poštový trh má byť na Slovensku liberalizovaný od 1. 1. 2013. Európska komisia využije všetky prostriedky na to, aby štáty EÚ otvorili svoj poštový trh. Liberalizácia pôšt v Európe. Od roku 2008 je poštový trh liberalizovaný už aj v Nemecku. Komu vlastne pomohlo otvorenie hybridnej pošty. Liberalizácia poštového trhu by mala priniesť zníženie cien.