EVA - ekonomická pridaná hodnota a kapitálová štruktúra podniku - Musa, Hussam
Nedostatky tradičných ukazovateľov podnikovej výkonnosti. Stanovenie priemerných nákladov kapitálu (WACC). Možnosti zvyšovania ukazovateľa EVA.