Informačné zabezpečenie akademického prostredia - výzvy a perspektívy - Šušol, Jaroslav
Zmeny vo vysokoškolskom vzdelávaní na Slovensku. Spoločné programy / diplomy. Doktorandské štúdium. Informačné zabezpečenie vysokej školy. Vedecká komunikácia v akademickom prostredí. Open access - otvorený prístup. Inštitucionálne repozitáre.