Implementácia fondov EÚ v agropotravinárstve v súvislosti s regionálnym rozvojom - Martyák, Ivan
Pohľad na formovanie regionálnej politiky v SR. Vymedzenie pojmu regionálna politika. Finančná pomoc EÚ pre agropotravinársky sektor. Základné východiská SOP ( Sektorový operačný program), PaRV (Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka) a PRV (Plán rozvoja vidieka SR). Dopad eurofondov na slovenské agropotravinárstvo.