Finanční plánování - Plachý, Michal
Finančné plánovanie v podniku a využitie tabuľkového procesora Microsoft Excel. Niektoré komplikácie pri využití Excelu. Plánovací proces a konsolidácia dielčích plánov do finálneho finančnéno plánu. Príprava tzv. forecastov. Špeciálne plánovacie nástroje. CPM - Corporate performance management - riadenie celej spoločnosti. Kľúčová úloha finančného plánovania.