Perspectives of teaching business English at The University of Economics in Bratislava - Zsapková, Eleonóra
Perspektívy vyučovania obchodnej angličtiny v blízkej budúcnosti. Situácia na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Význam štúdia obchodnej angličtiny. Špecializované kurzy obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave.