[Daňové teórie a ich využitie v praxi] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na publikáciu, ktorá je rozdelená do šiestich kapitol. Kým prvých päť možno považovať za teoretické, posledná šiesta je zameraná na využiteľnosť daňových teórií v praxi. Súčasťou vysokoškolskej učebnice je aj vecný a menný register a veľmi kvalitne spracovaný slovensko-anglický slovník.