How to prepare an effective and successful presentation - Strelinger, Ján, 1964-
Prístupy a metódy prípravy efektívnej a úspešnej prezentácie. Čo robí prezentáciu efektívnou a úspešnou. Štruktúra. Prax s prezentáciami. Význam použitého slovníka.