Opravné položky v účtovníctve ROPO, obcí a VÚC - Ivánek, Peter
Opravné položky podľa zákona o účtovníctve. Informácie o opravných položkách v internej smernici účtovnej jednotky. Účtovanie opravných položiek. Ilustračné príklady.