Implementácia outsourcingového projektu, príčiny neúspechu a limity použitia outsourcingu - Milecová, Miroslava
Outsourcing je významnou zmenou pre podnik, často sa spája s prestavbou procesov alebo reinžinieringom. Úspešná implementácia outsourcingového projektu do podniku je postavená na personálnych a technologických faktoroch. Outsourcing je rozhodnutím, ktoré je potrebné „ušiť“ a prispôsobiť na mieru daného podniku. Rozhodovanie o jednotlivých podnikových aktivitách je vysoko individuálne, ale napriek tomu existujú určité spoločné črty, ktoré sa prelínajú úspešnými outsourcingovými projektmi.