Manažment ľudského kapitálu vo vedomostnej spoločnosti - Horník, Branislav
Podmienky vzniku a jestvovania vedomostnej spoločnosti. Záporné dôsledky požiadaviek vedomostnej spoločnosti. Učenie vo vedomostnej spoločnosti. Rozvoj ľudského kapitálu. Spoločnosť rýchlých rozhodnutí. Lisabonská stratégia Európskej únie.