Vedení firmy v době krize - Šuleř, Oldřich
Manažmenty firiem si uvedomujú, že súčasnú krízu nie je možné prežiť bez zmeny doterajšieho správania. Krízové podmienky od manažérov vyžadujú iný spôsob riadenia a vedenia ľudí. Desať bodov (odporúčaní) ako prežiť súčasnú globálnu krízu.