Ekonomický rast a nezamestnanosť v Čínskej republike - Ivanová, Pavlína
Socialistické ekonomické reformy v Číne. Vplyv ekonomického rastu Číny na nezamestnanosť. Nezamestnanosť v Číne v rokoch 1978-1996. HDP a nezamestnanosť v Číne (1994-2006).