Total flow management - Coimbra, Euclides
Total flow management (TFM) ako integrovaný proces na zvýšenie efektivity procesného toku v rámci celého dodávateľského reťazca, kde vlastná firma je stredom. Ciele TFM. Eliminácia muda - plytvania. Kaizen TFM model celkového toku. Prípadová štúdia.