Ekonomický rast a priame zahraničné investície v podmienkach Slovenskej republiky - Novák, Marcel, 1979-
Vplyv priamych zahraničných investícií na ekonomický rast Slovenskej republiky. Vstupné údaje k výpočtu korelačných a regresných modelov vzťahu PZI a HDP SR. Výsledky korelačnej analýzy PZI a HDP SR. Výsledky regresnej analýzy PZI a HDP SR. Vývoj HDP SR v závislosti od prílevu PZI.