Globální závod o talenty - Ready, Douglas A.
Faktory, ktoré na nových trhoch odlišujú úspešné firmy od menej úspešných - značka, príležitosť, cieľ a kultúra. Spoločnosť Lenovo - dobrý príklad toho, akým silným lákadlom pre talenty môže byť značka, príležitosť a cieľ. Ako si udržať talenty. Špecifické výzvy nových trhov.