Nový pohled na "Boj o talenty" - Somaya, Deepak
Sociálny kapitál - zdroj konkurenčnej výhody. Mobilita pracovníkov. Dva typy strategickej reakcie na mobilitu - obranný prístup a odvetný prístup. Nový spôsob uvažovania o fluktuácii zamestnancov. Vzťahový a portfóliový prístup k fluktuácii. Aký prístup zvoliť?