Využívame výsledky výskumu v praxi? - Pašková, Hana
V rokoch 2005-2007 sa na EU v Bratislave, v rámci interného grantu, uskutočnil trojročný aplikovaný výskum v oblasti akademického počúvania pod názvom "Zefektívnenie vnímania anglického ekonomického textu pri akademickom počúvaní". Riešiteľom bol tím učiteľov Katedry anglického jazyka Ústavu jazykov EU. Cieľom bolo zefektívnenie porozumenia prednášok v anglickom jazyku. Kurz akademického počúvania.