Informačné technológie v európskom vzdelávaní - Pajtinka, Ľubomír
Zmeny v vzdelávacích systémoch v Európe . Reformy a kľúčové kompetencie. Súčasné trendy. Zakomponovanie IKT (informačné a komunikačné technológie) do vzdelávania. Programy vzdelávania a IKT.