Rozvoj kompetencií zamestnancov verejnej správy v kontexte zavádzania egovernmentu - Hargaš, Ján
Vymedzenie pojmu kompetencie. Vlastníctvo informácií ako výhoda. Problematika rozvoja kompetencií zamestnancov verejnej správy v zahraničí. Záujmové prístupy k rozvoju kompetencií zamestnancov verejnej správy na národnej úrovni. Stav vzdelávania zamestnancov verejnej správy v SR v súvislosti so zavedením eGovernmentu. verejnej správy