Teaching banking English - Grossmanová, Marta
Príprava materiálov, ktoré zoberú do úvahy špecifiká slovenského obchodného priestoru. Špecializované materiály pre bankovníctvo a finančné trhy. Relevantná terminológia. Lingvistické problémy v oblasti využívania skratiek, matematických kalkulácií. Využitie špeciálnych predložiek, údajov, čísiel, atď.