Kořeny současné finanční krize a její vliv na rozvinutí globální ekonomické krize - Sereghyová, Jana
Historické korene a predpoklady pre vznik finančnej krízy. Šírenie krízy. Credit crunch a úsilie o záchranu stratových komerčných bánk. Vplyv globálnej finančnej krízy na reálnu ekonomiku. Prechod na uplatňovanie stimulačných programov.