Miesto prekladu vo výučbe odbornej cudzojazyčnej komunikácie - Breveníková, Daniela
Preklad vo vyučovaní cudzieho jazyka. Prekladanie ako zámerná a zmysluplná činnosť. Miesto prekladu vo vyučovaní odbornej komunikácie v cudzom jazyku. Úskalia pri preklade odborného ekonomického textu.