Preklad v hospodárskej praxi: nové reálie - nová lexika - Zelenayová, Alojzia, 1944-
Preklad odborného textu pre hospodársku prax (angličtina - slovenčina). Odborný ekonomický text zameraný na medzinárodné hospodárske vzťahy. Predpoklady kvalitného prekladu. Nové reálie - nová lexika.