Ako môže transparentnosť v nadobudnutých jazykových kompetentnostiach zabezpečiť kvalitu - Šajgalíková, Helena
Význam jazykových kompetentností a ich nadobúdanie. Proces nadobúdania jazykových kompetentností – súčasnosť a budúcnosť. TALC ako príklad zabezpečenia transparentnosti v jazykovej výučbe.