Výučba interkultúrnej komunikácie - Bocková, Viera
Rozširovanie a prehlbovanie komunikácie medzi štátmi, národmi, regiónmi a kultúrami. Výučba interkultúrnej komunikácie na Ústave jazykov EU v Bratislave. Interkultúrne vzdelávanie, výchova.