Trvalo udržateľný rozvoj a finančné plánovanie podniku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vzťah medzi cieľmi podniku v kontexte trvalo udržateľného rozvoja. Finančné plánovanie v podniku. Význam environmentálneho účtovníctva pre finančné plánovanie. Prínosy environmentálneho plánovania. Prístup štátnych orgánov k environmentálne orientovanému manažérskemu účtovníctvu.