E-learning jako inovace na vysokých školách - Svoboda, Pavel
Zásadné zmeny v oblasti vzdelávania. E-learning vo vysokoškolskom vzdelávaní. Vysokoškolskí učitelia a e-learning. Teória zmeny a difuzionizmus. Postoj učiteľov anglického jazyka k e-learningu na Univerzitě obrany v Brne.