Corporate emailing - Správne využívanie elektronickej komunikácie v podniku - Mišún, Juraj, 1978-
Corporate emailing ako súbor pravidiel a noriem elektronickej komunikácie zamestnancov medzi sebou, zákazníkmi a ostatnými zložkami verejnosti. Nástroj podnikového správania, ktorý vychádza so silnej podnikovej kultúry. Tri kroky tvorby podnikového emailingu. Sedem hriechov, ktorých sa často dopúšťajú účastníci emailovej komunikácie. Pravidlá efektívnej emailovej komunikácie.