Konkurencia založená na čase ako nový zdroj konkurenčnej výhody - Hudáková, Ivana, 1976-
Príklad prosperujúcich japonských podnikov - ktoré konkurenčné výhody využívajú. Špecializovaný podnik a flexibilný podnik. Rozdiel v nákladoch flexibilných a tradičných podnikov - zdroj konkurenčnej výhody. Stratégie založené na flexibilnej výrobe zároveň založené na čase. Časovo orientovaná výroba. Časovo orientovaný predaj a distribúcia. Časovo orientovaná stratégia.