Ste pripravený čeliť zmenám? - Reháková, Helena
Výnimočných lídrov od normálnych odlišuje to, že anticipujú zmeny, rozpoznávajú v nich príležitosti a umožňujú svojim podnikom, aby tieto príležitosti využili. Pripravení lídri majú osem zručností. Budovanie zručností. Cyklus pozorovania ako príprava na budúcnosť. Argumentovanie. Predstavivosť. Spochybňovanie. Rozhodovanie.