Krízové opatrenie HR úseku #1: Podpora zvýšenia produktivity - Burger, Ivan
Súčasné krízové obdobie prináša HR úsekom povinnosť skôr šetriť na ľudských zdrojoch zmrazovaním miezd, zoštíhľovaním a prepúšťaním. Budovanie aktívneho prežitia. Proaktívne opatrenia. Projekt riadenia produktivity. Nastavenie kritérií výkonnosti a produktivity. Vyjasnenie so zamestnancami. Hodnotenie zamestnancov. Odmeňovanie. Zefektívnenie procesov. Podpora projektu a argumentácia v prospech projektu.