Hľadáme a rozvíjame netradičných inovátorov
Netradiční inovátori sú podpísaní pod úspechom nejednej svetoznámej firmy. Aby sme prosperovali z dlhodobého hľadiska, potrebujeme ich mať v svojom tíme - a na to si ich potrebujeme nájsť, podporiť a rozvíjať. Práve títo inovátori budú firme zaručovať, že dnes, zajtra i o desať rokov bude stáť na pevných nohách, a to nezávisle od situácie, v akej sa hospodárstvo bude nachádzať.