Skutoční lídri kladú podnetné otázky
Neposkytovať odpoveď podriadeným okamžite. Nasmerovať podriadeného k správnej odpovedi. Kultúra podporujúca podnetné otázky. Typy otázok. Marketingová koncepcia Mona Lisa. Izolácia. Účinnejší manažment úloh a času.