Kto sú zamestnanci s vysokým potenciálom? - Dřínovský, Andrej
Firmy sa musia snažiť získať a udržať si najväčšie talenty, musia najprv vedieť rozpoznať kto talent je a kto nie. Rýchle identifikovanie talentov zefektívňuje vynaloženie prostriedkov na rozvoj a odmeňovanie zamestnancov, ktorí sú pre ňu do budúcnosti kľúčoví.