Právne formy klastrov cestovného ruchu v Slovenskej republike - Belešová, Stanislava
Klastre cestovného ruchu - charakteristika, ciele, členská základňa. Právne formy klastrov v Slovenskej republike. Záujmové združenie právnických osôb. Združenie podľa zákona o združovaní občanov. Združenie na základe zmluvy o združení. Obchodné spoločnosti. Družstvo. Porovnanie výhod a nevýhod jednotlivých právnych foriem klastra. Vhodná právna forma klastra pre cestovný ruch.