Medzinárodná ekonomika na pozadí prehĺbenia finančnej krízy - Árendáš, Marek
Globálne makroekonomické prostredie a prehlbujúca sa finančná kríza. Pohľad na Spojené štáty americké. Ekonomický pokles v eurozóne. Vývoj v Poľsku, Českej republike a Maďarsku.