Separovaný zber na Slovensku a jeho smerovanie - Urblíková, Daniela
Využívanie odpadov ako jedna z ciest na zníženie čerpania prírodných surovinových zdrojov. Analýza koncepcie rozšírenia separovaného zberu druhotných surovín a hospodárenia s komunálnym odpadom v SR schválená vládou SR v r. 1994.