Předvídejte chování zákazníků aneb devět lidských charakteristik, které vám pomohou v prodeji - Řehulka, Pavel
Úspech v jednaní s ľuďmi je založený na niekoľkých základných pravidlách. Svojich zákazníkov je potrebné poznať a svoju ponuku im následne prispôsobiť.