Futures ? Investice i pro začátečníky ! - Tomčiak, Boris
Finančné trhy dnes poskytujú veľké množstvo investičných príležitostí. Dnes sa aj drobným investorom otvárajú možnosti, ktoré ešte pred pár rokmi mali len veľkí hráči. V posledných rokoch prudko rastie obľuba derivátov, futurít a opcií. Futurity kontrakt.