Absolvent vysokej školy na trhu práce. Aktuálna pozícia a podmienky zamestnávania - Srnánková, Ľubomíra
Situácia absolventov po prekonaní prvých prekážok pri hľadaní a nachádzaní svojho miesta vo svete práce a sleduje súčasnú štruktúru ich ekonomických aktivít a akceptáciu vzdelanostnej a kvalifikačnej výbavy súčasnými zamestnávateľmi. Situácia absolventov, ktorí sa vydali na podnikateľskú dráhu a nezamestnaní absolventi.